Bommel beach 2019

Bommel beach 2019

Inschrijving Bommel Beach 2019

Met Pinksteren vindt ook dit jaar Bommel Beach, hét sportieve en gezellige beachvolleybaltoernooi van de Bommelerwaard, plaats op eerste en tweede Pinksterdag in het hart van Zaltbommel. Door het storten van 250 kuub zand tovert de organisatie de Markt om in een grote zandvlakte, waarop zes velden worden aangelegd. 30 recreantenteams gaan op eerste Pinksterdag onder hopelijk zonnige omstandigheden de strijd met elkaar aan om de felbegeerde eerste plek en eeuwige roem. Op tweede Pinksterdag gaat de strijd tussen 20 teams op 4 velden, omdat op de twee andere velden de jeugdclinics in volle gang zijn.   

Recreantenteams

Willen jij en je vrienden/familie op zondag 9 juni  of maandag 10 juni meedoen met Bommel Beach? Schrijf je dan in via de speciale bommel beach site . Inschrijven kan vanaf 11 april a.s. 19.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 30 per team. We spelen op beide dagen 4 tegen 4. Op zowel 9 als 10 juni beginnen de eerste wedstrijden om 11.00 uur op de Markt van Zaltbommel. Aarzel overigens niet te lang met inschrijven, want het toernooi zit vaak snel vol. 

Clinics voor kids

Op de tweede dag, 10 juni, kunnen basisschoolkinderen vanaf 6 jaar aan de bak in het zand. Een echte toptrainer, Ronald Lacroes van Be Better Trainingen, leert de kinderen dan de belangrijkste skills van het beachvolleybal. De clinic is een goede opwarmer voor het kidsbeachvolleybaltoernooi, waarmee de clinic wordt afgesloten. De kinderen kunnen dus meteen hun krachten meten in een toernooi. Na afloop krijgt elke jonge deelnemer natuurlijk een leuke blijvende herinnering. Deelname aan een clinic kost € 3 per kind. Voor inschrijven of voor meer informatie, ga naar www.sjorssportief.nl.  

Sponsoren bedankt! 

Bommel Beach wordt al jaren georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers van de volleybalvereniging Phoenix. Dat kunnen zij niet zonder de hulp van de vele sponsoren. Dat de lokale bedrijven het toernooi een warm hart toedragen, blijkt uit het feit dat Van der Vliet Aannemers- en Afbouwbedrijf uit Zaltbommel de trotste nieuwe hoofdsponsor is van het evenement. Daarnaast ondersteunen 't Stadscafé, Bouwbureau Kramer, Stipt Advocaten, Stehmann Sport 2000, BoVli, Vriens Home Service, Cafetaria Geen Punt, ESH Media, WS Media Groep en het Binnenstadfonds het evenement.

Sportieve groetjes,
organisatie Bommel Beach 2019