Bommel beach 2017

Nieuw deze editie – een jeugdclinic

Bommelbeach heeft op deze veertiende editie voor de jeugd wel iets heel speciaals in petto. Debora Kadijk, internationaal top-(beach-)volleybalster en oprichtster van de Kadijk Beach University (#KadijkBeach), verzorgt op tweede Pinksterdag een beachvolleybal-clinic met aansluitend een jeugd-beachvolleybaltoernooi! Hoe cool is dat!
Er is ruimte voor maximaal 40 kinderen (6-12jr.) die in 2 blokken van 20 kinderen (‘s ochtends en ‘s middags) aan de clinic kunnen deelnemen. Een blok bestaat uit 1 uur clinic en ongeveer 2 uur voor het toernooi. Wanneer je bij de inschrijving aangeeft of je ’s ochtends vanaf 10.00 uur of ’s middags vanaf 13.30 uur zou willen deelnemen, dan proberen we hier bij de indeling rekening mee te houden.

Het inschrijfgeld bedraagt €2,50 per kind. De inschrijving is individueel. Tijdens de clinic worden de teams gemaakt.

Inschrijfformulier Bommel Beach Clinic KBU

Afbeeldingsresultaat voor debora kadijk beachvolley

Senioren

De senioren spelen dit jaar hun wedstrijden weer op eerste én tweede Pinksterdag. Deze editie wordt op  beide dagen recreatief gespeeld (4 tegen 4). De wedstrijden beginnen (Stipt!?) om 11.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 22,50 per team.

Inschrijvingsformulier Bommel Beach Recreatief (Dag 1 is vol! Inschrijven kan nu alleen nog voor dag 2)