Bommel beach 2016

Bommel beach 2016

Ook in 2016 wordt er door de organisatie van Bommelbeach, hét beachvolleybaltoernooi van de Bommelerwaard gehouden. Zoals gebruikelijk vindt het toernooi plaats op eerste en tweede Pinksterdag in het hart van Zaltbommel. Tijdens deze dertiende editie is er ruimte voor maar liefst dertig teams per dag, omdat er voor het eerst niet op vijf maar zes velden gespeeld wordt. 

Traditiegetrouw is de tweede dag van Bommelbeach gericht op de competitieteams, bestaande uit drie personen, maar  recreantenteams zijn ook deze dag van harte welkom. Daarnaast is er op tweede Pinksterdag voor het eerst in de historie een speciale competitie voor basisschoolleerlingen vanaf 8 jaar.  

Bommelbeach wordt georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers van de volleybalvereniging Phoenix en werkt samen met de gemeente Zaltbommel en veel regionale bedrijven. Zo is Formido Zaltbommel al weer voor het derde jaar de trotse hoofdsponsor van één van Bommels sportiefste tradities. Daarnaast ondersteunen 't Stadscafé, Van der Vliet Aannemers en Afbouwbedrijf, Bouwbureau Kramer, Duitse BBQ Service, All Print, Sport 2000 Stehmann en Autobedrijf de Bruyn het tweedaagse toernooi als veldsponsor. 

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt € 22,50 per team voor volwassenen en € 10,- per team voor de jeugd. Op zowel 15 als 16 mei beginnen de eerste wedstrijden om 11.00 uur op de Markt van Zaltbommel. Rond 18.00uur zal het toernooi eindigen.

Recreanten 16 mei (4x4 recreatief)

 Inschrijvingsformulier recreanten 16 mei  

Competitie 16 mei (3x3 competitie)

 Inschrijvingsformulier competitieteams

Jeugd recreatief 16 mei (4x4 basisschool groep 3 t/m 8)

Inschrijvingsformulier jeugdrecreanten 

Jeugd CMV competitie 16 mei (4x4 alle CMV-niveau's)

 Inschrijvingsformulier jeugdcompetitieteams

Deelname is op eigen risico, m.b.t. o.a. maar niet uitsluitend blessures en diefstal.

Indien door onvoorziene omstandigheden het toernooi niet doorgaat vervalt het inschrijfgeld aan de organisatie. Indien een team niet op komt dagen vervalt het inschrijfgeld aan de organisatie.

Sportieve groetjes,
organisatie Bommel Beach 2016