Bommel beach 2014

Bommel beach 2014

Bommel Beach 2014 

Inschrijven voor Bommel Beach op 2e Pinksterdag nu ook mogelijk voor recreatieve teams

De voorbereidingen voor Bommel Beach 2014, het beachvolleybaltoernooi met Pinksteren op de Markt in Zaltbommel, zijn in volle gang. Na de kick-off op 26 maart liep het storm met de inschrijvingen voor recreatieve teams op zondag 8 juni. Al na 2 weken werd het maximum van 30 deelnemende teams bereikt, waarmee deze dag helemaal vol zit. Dat belooft dus een drukke en gezellige dag te worden. Omdat de eerste dag zo snel volgeboekt was en er meer teams mee willen doen, is het nu mogelijk om voor 2e Pinksterdag in te schrijven voor recreatieve teams die bestaan uit 4 personen. Afhankelijk van het aantal recreatieve inschrijvingen voor de maandag zullen er 1 of 2 recreatieve poules worden gemaakt. Geef je dus nu alsnog op als recreatief team voor de maandag!
De tweede dag is traditiegetrouw bedoeld voor competitie teams. Uit de inschrijvingen tot nu toe blijkt dat de belangstelling voor de categorie 3x3 aanmerkelijk groter is dan die voor 2x2. Daarom is besloten om categorie 2x2 te laten vervallen en de teams die zich daarvoor al hebben ingeschreven ook in één van de 3x3 categorieën te laten uitkomen. Heb je volleybalervaring in de zaal of op zand, vorm dan een trio en schrijf je in voor het 3x3 toernooi. Teams mogen bestaan uit mannen, vrouwen of gemengd zijn.
Beide toernooidagen beginnen om 11.00 uur zullen rond 18.00 uur afgelopen zijn. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team. Volg ons ook via Facebook: www.facebook.com/bommelbeach

Bommel Beach steeds volwassener


De competitiedag van Bommel Beach 2014 op Pinkstermaandag 9 juni belooft spannender dan ooit te worden, omdat er ditmaal drie verschillende categorieën aan de start staan. De organisatie van het traditionele Zaltbommelse Pinkstervolleybal toernooi wil hiermee de wedstrijd interessanter maken voor competitiespelers. De eerste berichten van competitiespelers zijn positief waardoor Bommel Beach 2014 de sterkstbezette editie in de elfjarige geschiedenis lijkt te gaan worden.

Echte zandspecialisten zijn welkom in de categorie 2x2 hoog, waarbij dus in duo's gespeeld wordt. In de klasse midden kunnen zowel duo's (2x2 midden) als trio's inschrijven (3x3 midden). Uiteraard is Eerste Pinksterdag, zondag 8 juni, gereserveerd voor recreantenteams die bestaan uit vier spelers. Beide dagen beginnen om 11.00 uur op de Markt in Zaltbommel en zullen rond 18.00 afgelopen zijn.

Naast de nieuwe hoofdsponsor Formido maken ook 't Stadscafé, SNS Bank, Van der Vliet Aannemers en Afbouwbedrijf, Bouwbureau Kramer, Duitse BBQ Service, All Print en Sport 2000 Stehmann de elfde editie van Bommel Beach mede mogelijk.

Ook voor niet-volleyballers zijn er veel redenen om met Pinksteren richting de Zaltbommelse markt te trekken. Op zondag draaien naar inmiddels goede traditie DJ Roel en Ben terwijl DJ Canta zijn debuut op maandag maakt. Uiteraard worden beide dagen afgesloten door de traditionele loterij, met wederom schitterende prijzen.

Inschrijven kan via onderstaande inschrijfformulieren tot en met 1 juni. Maar let op! De vorige edities waren voor zowel recreantenteams als competitieteams al snel 'uitverkocht'. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team.

Tot slot: volg ons op Facebook (www.facebook.com/bommelbeach) en Twitter (@bommelbeach) als je op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes.

Downloads

Het recreatieve toernooi op zondag 8 juni is reeds volgeboekt. Daarom is er nu de mogelijkheid om in te schrijven voor deelname aan een recreatieve poule op de maandag.